Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ......

Το 1981 το αριστερό κόμμα του ΠΑΣΟΚ ήρθε στην εξουσία. Αμέσως άρχισε ή κατάργηση εορτών που θύμιζαν μάχες του Ελληνικού λαού κατά των Κομμουνιστών, υπερμνησία της εξορίας κομμουνιστών στρατιωτών στην Μακρόνησο (οι περισσότεροι από αυτούς πολέμησαν με πείσμα μερικούς μήνες αργότερα στον Γράμμο), ανέγερση μνημείου σε αυτήν, γκρέμισμα αγαλμάτων πραγματικών ηρώων πού έχυσαν το αίμα τους για την Ελληνική πατρίδα, γκρέμισμα μνημείων θυμάτων των κομμουνιστών, ανέγερση αγαλμάτων αριστερών προσώπων αμφιλεγόμενης πατριωτικής δράσεως, κατάργηση ονομασιών σε οδούς με ονόματα πού ανδραγάθησαν γενικά στους πολέμους τού Έθνους, μετονομασίες οδών και πλατειών προς τιμήν κομμουνιστών και εορτές προς τιμήν των κομμουνιστών κτλ Έβαλε το ΠΑΣΟΚ συνεπικουρούμενο και από τα άλλα αριστερά κόμματα ως στόχο να παραχαράξει ιστορικά γεγονότα ώστε να δικαιωθεί το ΚΚΕ για εκείνη την περίοδο και να εμφανισθεί ως διωκόμενο διότι ήθελε δημοκρατία και ειρήνη, τα δε μέλη του, από στυγνοί εγκληματίες να ντυθούν το φωτοστέφανο του ήρωα, του αντιστασιακού τού ανθρώπου πού μάχεται για την ελευθερία, την δημοκρατία να παίρνουν παχυλές συντάξεις, αναπηρικά αυτοκίνητα, στρατιωτικούς βαθμούς, αναδρομικά ,απόδοση τιμών ως «ήρωες» κτλ. φυσικά καμία αναφορά στην εγκληματική αντιλαϊκή και αντεθνική δράση του.. Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ και «άλλων δημοκρατικών δυνάμεων» επικεντρώθηκε στην καταστροφή βιβλίων που είχαν εκδοθεί από την Αστυνομία, την Χωροφυλακή, το ΓΕΣ αλλά και βιβλίων άλλων σοβαροτάτων συγγραφέων πού κόσμησαν τα Ελληνικά γράμματα όπως ο Μιχαήλ Περάνθης, Στρατής Μυριβήλης και άλλοι.
Κατέστρεψαν τούς φακέλους πού έλεγαν με λεπτομέρειες τα πεπραγμένα κάθε κομμουνιστή (δολοφονίες, κλοπές άλλα εγκλήματα πού καμία σχέση δεν έχουν με την πολιτική δράση) έτσι ώστε να μην υπάρχουν στοιχεία και ο ίδιος ο κομμουνιστής εγκληματίας να ισχυρίζεται ότι όσα λέγονται είναι «συκοφαντίες τής δεξιάς» και απλώς τον καταδίωξε «διότι αγωνίστηκε για να διώξει την Ελλάδα από τον κατακτητή».
Κατήργησε την Χωροφυλακή διότι το μίσος των κομμουνιστών εναντίον της ήταν πολύ μεγάλο, στη συνέχεια αποδιοργάνωσαν την Γενική Ασφάλεια, που τόσα πλήγματα είχε καταφέρει εναντίον του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ και ανήκε στην Χωροφυλακή. Σαν αποτέλεσμα βέβαια της διαλύσεως τής Ασφαλείας είναι και η ραγδαία αύξηση τής εγκληματικότητας. Την πλήρωσε και η αγροφυλακή με την κατάργηση και αυτής για να υπάρξει ένα χάος στην ύπαιθρο.
Τα βιβλία εκδόσεως του ΓΕΣ που κυκλοφορούσαν με θέμα τον Αντισυμμοριακό αγώνα του Ελληνικού Έθνους μπήκαν στο στόχαστρο. Πήγαν διαταγές λοιπόν στις στρατιωτικές μονάδες και σε όσες άλλες δημόσιες υπηρεσίες που είχαν τέτοια βιβλία, ώστε να πολτοποιηθούν τα βιβλία αυτά.
Μάλιστα ήταν τόση η μανία του ινστρουχτόρων του Αριστερών του ΠΑΣΟΚ που στην ΔΙΣ/ΓΕΣ κατέστρεψαν ακόμα και τις μήτρες παραγωγής των βιβλίων αυτών ώστε να μην ξαναβγούν στο μέλλον!!! Έτσι κάηκαν σοβαρότατες και πολύτιμες για την ιστορία μας, εκδόσεις οι οποίες ήταν πολύτιμες. Ευτυχώς όμως υπάρχει και η σημερινή τεχνολογία για να αναπαραχθούν και έτσι όσοι θέλουν τα αποκτούν πια εύκολα. Έγινε μια προσπάθεια και σαρώσαμε τα ιστορικά ντοκουμέντα αυτά. τα οποία τόσο ενόχλησαν τους κρατούντες Ακόμα και το 1999 λογόκριναν αρχεία του ΓΕΣ υπό τους πανηγυρισμούς του δήθεν «προοδευτικού» τύπου. Αν δεν το γνωρίζετε θα βρείτε εδώ τα σχετικά δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων τόσο υπέρ, όσο και κατά της λογοκρισίας.
Βλέπετε εμείς γράφουμε όλες τις απόψεις, παρ' ότι ορισμένοι «δημοκράταροι» θέλουνε να βλέπουν ότι τους βολεύει.
Έτσι ορισμένες εφημερίδες και περιοδικά, που αυτοαποκαλούνται «προοδευτικά», επαινούσαν την καύση των βιβλίων διότι ήταν «ενάντια στον λαό». Εννοώντας τους κομμουνιστές (την μειοψηφία τού 7%) ως λαό!!!.
Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απαγορευόταν ακόμα και η πρόσβαση στα αρχεία αυτά ώστε η Αριστερά να λέει ότι θέλει απαγορεύοντας στους άλλους που είναι και η πλειοψηφία να απαντούν.
Υπάρχουν και άλλες πληροφορίες για το ποιοι καίνε βιβλία στην Ελλάδα
Τελικά το έτος 1998 ελήφθη η απόφαση να δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα αρχεία και οι ιστορικοί να πάρουν ότι θέλουν. Όλα; Σίγουρα όχι, διότι τα αρχεία τονίζουν τις αντιλαϊκές, βάρβαρες, εγκληματικές και αντεθνικές ενέργειες του ΚΚΕ και τον κομμουνιστών και μάλιστα με ξένη βοήθεια και οπλισμό. Γιαυτό λοιπόν από τα αρχεία αυτά πού κυκλοφορούν τώρα, εκδόσεως 1999, λείπουν βασικά έγγραφα τα οποία είχαν συμπεριληφθεί στις εκδόσεις που κάηκαν. Λόγου χάριν δεν υπάρχει η έκθεση του άγγλου αριστερού ΣΙΤΡΙΝ (Την οποία κατέχουμε εμείς και σύντομα θα αναρτηθεί ).
Δεν ήρθε μόνος του ο Σιτρίν. Ήταν επικεφαλής αντιπροσωπίας πού αποτελείτο από τούς: α)Τζών Μπένστηντ της Γενικής Συνομοσπονδίας, β)Τζών Μπάγκνελ των συνδικάτων βαφέων και καθαριστηρίων γ)Τζώρτζ Τσέστερ εργατών υποδηματοποιίας δ)Έρνεστ Μπέλ τής Συνομοσπονδίας.
Όταν αντίκρισαν τούς φρικτά παραμορφωμένους νεκρούς στους ομαδικούς τάφους, δεν άντεξαν και έκαναν εμετό αρκετές φορές!! Ζήτησε η αντιπροσωπία και μίλησε με τούς ¨Αγγλους αλεξιπτωτιστές πού αρκετοί από αυτούς ήταν αριστεροί χωρίς την παρουσία αξιωματικών. Τούς είπαν την αλήθεια για τον «αγώνα τού ΚΚΕ υπέρ τής δημοκρατίας». Τα ίδια ισχυριζόταν και ο πρόεδρος τής Ελληνικής Γενικής συνομοσπονδίας εργατών Χατζηδημητρίου που ανέφερε ότι το ΚΚΕ σκότωσε αλύπητα 114 συνδικαλιστές!!! Γνωστότερη η περίπτωση Κορώνη.
Δεν υπάρχει το έγγραφο συμφωνίας
ΚΚΕ- Γερμανικής Γκεστάπο που λέει να ειδοποιείται το ΚΚΕ σε περίπτωση μπλόκων των Γερμανικών δυνάμεων ώστε να μη συλλαμβάνονται τα μέλη του!!!
ευελπιστούμε για την διερεύνηση τής τραγικής εκείνης περιόδου θα κάνουμε προσπάθεια να προσφέραμε περισσότερα από τούς αριστερούς συγγραφείς πού γράφουν, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιούν αρχεία τού ΓΕΣ. Επιλεκτικά τα χρησιμοποιούν για να συμπεράνουν ότι τούς βολεύει Αυτοί πρωτοστάτησαν στην λογοκρισία τής εκδόσεως ΑΡΧΕΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ από το ΓΕΣ .





2 σχόλια:

Dimos El Grec είπε...

Σεβασμός!

Ανώνυμος είπε...

Αν και αηδιάζω με τους σιχαμένους, δώσε ιστορικά ντοκουμέντα να μάθουμε και οι νέοι! Γιατί η ιστορία που μας διδάξανε, είναι αυτή που φτιάξανε.