Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

Αγαπητέ Έλληνα, Από το Σφίξε Σφίξε το Ζωνάρι, Πιάσαμε Πόρτη!!!!!!!


Αγαπητέ Έλληνα...... αν σου αρέσει να σε δουλεύουν μια ζωή και ακόμα και τα παιδιά σου να πληρώνουν κερατιακα στη ζωή τους, επειδή κάποιες χιλιάδες λαμόγια την σκαπουλάρουν από τη φορολογία, τότε συνέχισε να τους ψηφίζεις ….
Αγαπητοί μου Έλληνες , ότι σπέρνει ο καθένας αυτό και θερίζει να το ξέρετε.
Όλοι αυτοί που καταριέστε 4 χρόνια αυτούς που ψηφίσετε είναι οι ίδιοι που σε κάθε προεκλογικό 4 μηνο τους κάνετε κερκίδα όταν πάνε στις λαϊκές και στα πανηγύρια κι εσείς κρατάτε πανό και σημαίες, φωνάζοντας ότι είναι εδώ (σιγά μην πάνε και πουθενά αλλού ). Τα κίνητρα είναι πολλά και διάφορα, όπως το οικοπεδάκι που έχετε και θα θέλατε να μπει στο σχέδιο ή το παιδί σας ,γνωστό , που θέλει να μπει στο δημόσιο ή κάποια καλή μετάθεση για τον κανακάρη που πάει φαντάρος και πάει λέγοντας, κάθε λογής ρουσφέτι που ο κάθε πικραμένος ζητάει.
Αλλά όταν κάνεις συμφωνία με τον διάβολο κάποια στιγμή θα ζητήσει να εισπράξει τα ανάλογα έτσι δεν είναι;
Αυτό που κρατάει αυτή την χώρα κολλημένη στον δικομματισμό και στο αδιέξοδό της που όλοι αυτοί "οι άχρηστοι" όπως όλοι τους λέτε, όμως εγώ θα τους πω πανέξυπνους καιροσκόπους είναι το συμφέρον που έχει ο κάθε Έλληνας από την εκλογή ενός από τους 2 και όχι οι πολιτικές προσδοκίες γιατί και τα 2 μεγάλα κόμματα έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και απέτυχαν παταγωδώς είτε στην εξωτερική πολιτική , είτε στην αναδιοργάνωση του κράτους είτε στην οικονομία
Ρε παιδιά, τούτοι εδώ είναι τελείως άχρηστοι!!
Φοροκαταιγίδα ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Το νέο πακέτο μέτρων περιλαμβάνει όλα τα κινητά τηλέφωνα (με σύνδεση ή με συμβόλαιο), ετήσια εισφορά από 150 έως 650 ευρώ στα Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών, επιβολή τελών κυκλοφορίας και εισφορά στα σκάφη αναψυχής, αλλά και αύξηση στο φόρο της βενζίνης κατά 6 λεπτά το λίτρο, ενώ αυξάνεται και η φορολογία για τα κέρδη από τα λαχεία και τον ιππόδρομο.Ο κοσμάκης τα τελευταία χρόνια έχει στριμωχτεί χοντρά και δεν τα βγάζει πέρα με τα έξοδα και αυτοί βάζουν νέους εισπρακτοφόρους που ουσιαστικά "τα παίρνουν" από τον μισθωτό και τον μικρό-επαγγελματία και όχι από το μεγάλο κεφάλαιο που δεν πληρώνει ΜΙΑ (!) ούτε σε φόρους
Οπότε πλήρωνε κοροΐδο λαέ.
Και πάλι εσύ βγάλε "καταλληλότερο πρωθυπουργό" τον Κωστή. Τον πρωθυπουργό που δεν δούλεψε ποτέ μια κανονική δουλειά και τώρα κυβερνάει κράτος. Κάτι σαν τον Μπους, αλλά σε μικρότερη κλίμακα. Αυτός γεμίζει τη κοιλιά και οι υπουργοί του αγοράζουν σκαφαρες των 1000HP και εσύ δουλεύεις 12ωρες τη μέρα να τα βγάλεις πέρα.

Ριχτέ τους μούντζα οπότε τους βλέπετε.
Να ρε κερατάδες .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: