Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Επενδύστε Κόσμε 18 ευρώ το κιλό τα Μελομακάρονα ..... Ευκαιρία...

Δεν θα μιλήσω για γαλοπούλες , αρνιά ,κατσικάκια, αλλά για τα μελομακάρονα .
Αυτά δεν είναι εδέσματα είναι σταθερές αξίες , μετοχές ,και μόλις αγοράσω θα πάω σε θυρίδα τραπέζης να κάνω την κατάθεση, σταθερή σας λέω επένδυση μην την χάσετε , είναι ευκαιρία .
Την απορία για την αξία ενός κιλού, άκουσον άκουσον 18 ευρώ , μου την έλυσε ο ζαχαροπλάστης λέγοντας μου πως η ζύμη που τα πλάθουν είναι από χρυσόσκονη και αδαμαντόσκονη . Έτσι εξηγείται !!!!!!!! αλλιώς άλλη εξήγηση δεν υπάρχει .
18 ευρώ το κιλό τα μελομακάρονα ?!!!!!!!!!! περίπου 6100 δρχ?
Και 29 ευρώ είναι το καθημερινό μεροκάματο ?!!!!!!!!!!
Έχουμε τρελαθεί εντελώς ?
Πού είναι ο αρμόδιος υπουργός ο Κ. Βλάχος ?Που είναι η Κυβέρνηση που είχε προεκλογικό σύνθημα την πάταξη της ακρίβειας ? Γιατί σιωπούν ? Γιατί δεν κάνουν τίποτα ? Είναι ολιγαρκείς μπροστά στο φαινόμενο ακρίβεια ?
Αλλά φταίμε εμείς που τους εκλέγουμε κάθε τετραετία αντί να στους διαολοστείλουμε ,αφού είναι τόσο μαλθακοί και ολιγαρκείς . Αφού αυτοί δεν κάνουν τίποτα μπορούμε εμείς να μποϊκοτάρουμε την αγορά , γιατί να αγοράσουμε μελομακάρονα αφού έτσι και αλλιώς οι πλείστοι τα έχουν ντεκόρ ? εκτός εάν θέλουμε να κάνουμε επένδυση εκεί….αλλάζει το πράμα , να μείνουν στα ράφια τους και να σαπίσουν, και τότε να δούμε « ποσά απίδια θα χωρεί ο σάκος τους « ?
Τι γίνατε παιδιά σε αυτή την χώρα?
Έχουμε τρελαθεί εντελώς πάει έχουμε ξεφύγει ούτε μπορούμε να μιλούμε για τριτοκοσμική πραγματικότητα μιας και εκείνοι μας πήραν χαμπάρι , αφού πριν καιρό έστειλε εξώδικο ο πρεσβευτής της Ζιμπάμπουε σε τηλεοπτικό σταθμό ,που αναλυτές ειδήσεων χρησιμοποιούσαν ευρέως στο σχολιασμός τους για τα γινόμενα της καθημερινότητας μας ως Χώρα , την φράση ότι «είμαστε Ζιμπάμπουε» , να μην αναφερόμαστε στην χώρα του μιας και είναι σε πολλά καλύτερη από την δική μας,
Ρεεεεεεεεεε μας πήραν χαμπάρι και μη κοινοτικοί …Ξυπνάτε ρεεεεεεεεε.
Είναι να μην θυμώνεις και αρχίζεις τα βρισίδια?
18 ευρώ το κιλό τι λέτε ρε τι λέτε ρε.
Η αγενής προσφώνηση, «ρε», απευθύνεται επιεικώς στους κυβερνόντας που αλλού?

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Προφανώς αγαπητέ, η οπτική σου περι του θέματος είναι μονοδιάστατη.
Έχεις υπόψη σου τη ενοίκιο πληρώνει ο ζαχαροπλάστης? Πόσα πληρώνη για την ασφαλισή του καθώς και για το προσωπικό του? Έχεις υποψη σου ότι ένας υπάληλος με βασικό μισθό κοστίζει περί τα 1300 ευρώ/μήνα? Τα δημοτικά τέλη για καταστήματα εστίασης? Και τώρα νομίζεις οτι στα 18 ευρώ για κάθε κιλό μελομακάρονα εμπεριέχετε μόνο το κόστος των υλικών και ένα μικρό κέρδος? Για βγάλε κομπιουτεράκι και στυλό!
Εν τέλη, δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου για την δυσαναλογία τιμής, προϊόντων και μισθών..αλλά ο Θεός μας έδωσε δύο μάτια... Υ.Γ. Δεν είμαι ζαχαροπλάστης! εις το επανιδείν.