Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η Φανταχτερή Αριστερο-Kαθεστωτική Αχρειότητα




Όποιος δεν κλείνει σκόπιμα τα μάτια δεν μπορεί, πλέον, να μη διακρίνει τις πολύχρωμες, νεοταξικές ποικιλίες και ιδιαίτερα τον καθεστωτικό ρόλο της λεγόμενης «αριστεράς» και «ακροαριστεράς».

Ο Λένιν, συνήθιζε να υπογραμμίζει, συνεχώς, ότι οι άνθρωποι κρίνονται «όχι από τη φανταχτερή στολή που μόνοι τους φόρεσαν, όχι από την εντυπωσιακή επωνυμία που μόνοι τους πήραν, αλλά από τα έργα τους κι από όσα προπαγανδίζουν στην πραγματικότητα…»
Τα γεγονότα καθημερινά ξεσκεπάζουν τις «φανταχτερές στολές» και τις «εντυπωσιακές επωνυμίες» της «αριστεράς».
Τα γεγονότα είναι καταλυτικά και η Πράξη και ο Λόγος αυτής της αξιοθρήνητης «αριστεράς» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ: Κραυγάζουν…
Το τελευταίο συμβάν που έγινε στον Αγ. Παντελεήμονα αποκαλύπτει περίτρανα το μαύρο Μέτωπο του καθεστώτος, μέσα στο οποίο «συνωστίζονται» όλα τα νεφελώματα της «αριστερής προοδευτικότητας» και «επαναστατικότητας»…
Όλα τα οικονομικά και θεσμικά σύμβολα του καθεστώτος και τα ανδρείκελα βρίσκονταν εκεί:
α. Μέγαρο Μουσικής (λαμπρακιστάν): Ο σπόνσορας.
β). Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Ο κορυφαίος θεσμικός παράγοντας του καθεστώτος.
γ). Ιερώνυμος: Η κεφαλή του εκκλησιαστικού ιερατείου…
δ). Η κυβέρνηση με την ακραία «εθνομηδενιστική και πολυπολιτισμική της «σφραγίδα»: Άννα Διαμαντοπούλου…
ε). Ο κατασταλτικός «θώρακας» του καθεστώτος: Τα ΜΑΤ με τους κρανοφόρους τους.

Αναλυτικότερα, για τη σημασία της ωμής αυτής θεσμικής δικτατορίας, με υπόκρουση μουσικές νότες, διαβάστε: «Τα μουσικά σώου των «γουρουνιών της εξουσίας».

ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5200


Όλα αυτά τα χρόνια η «αριστερά», η «ακροαριστερά» και τα «προοδευτικά» καθεστωτικά ΜΜΕ αγωνίζονταν απεγνωσμένα να νομιμοποιήσουν τις «συμμορίες» της αλλοδαπής κατοχής, να συκοφαντήσουν τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα και να επιβάλλουν την τρομοκρατία του «αντιρατσισμού».



ΣΗΜΕΡΑ, ωμά και κυνικά, έρχονται οι κορυφαίοι καθεστωτικοί παράγοντες (οικονομικοί, θεσμικοί και ΜΜΕ) να επιβάλλουν όλα αυτά για τα οποία αγωνίζονταν τα δήθεν «αριστερά» κόμματα και νεφελώματα.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι όλα αυτά τα «αριστερά» κόμματα και αποκόμματα, δεν αποτελούν, απλώς, το άλλοθι των καθεστωτικών σχεδιασμών, αλλά έχουν αναλάβει και εργολαβικά το νεοταξικό έργο της ιδεολογικής προλείανσης του εδάφους.

Αυτό που έγινε στον Αγ. Παντελεήμονα αποδεικνύει πλέον κατηγορηματικά και τελεσίδικα τους δεσμούς εξάρτησης και υπαλληλίας που έχει αυτή η «αριστερά» με το ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Δεσμοί ιδεολογικού και πολιτικού μπράβου του καθεστώτος...

Για να μην υπάρξει ΟΥΔΕΜΙΑ παρανόηση, ο ΣΥΝ, η «αντιεξουσιαστική» και «αντιρατσιστική» αυτή αιχμή, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα.
Έσπευσε, αμέσως, να δηλώσει υποταγή και δουλικότητα στο σώου των «γουρουνιών της εξουσίας», συκοφαντώντας τους κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν σαν «ακροδεξιούς».
Γράφουν μεταξύ άλλων οι «αντιεξουσιαστές» του ΣΥΝ:

«Έχουν αποθρασυνθεί οι ακροδεξιοί
H σημερινή απόπειρα διακοπής της συναυλίας στον Αγ. Παντελεήμονα παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου, από φασιστικές ομάδες που αυτοαποκαλούνται «κάτοικοι» αποδεικνύει ένα πράγμα:
Οι πολιτικές των κυβερνήσεων και των αυτοδιοικητικών αρχών της τελευταίας δεκαετίας έχουν συμβάλει στη δημιουργία και μεγέθυνση ενός ρεύματος ακροδεξιών-ρατσιστικών αντιλήψεων, που, με την ανοχή -αν όχι και την ενθάρρυνση- της επίσημης πολιτείας και της αστυνομίας, έχει αποθρασυνθεί. Αν τολμούν να φέρονται έτσι απέναντι στις ανώτατες πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο απροστάτευτοι απέναντι σ΄ αυτή την εγκληματική συμμορία είναι οι μετανάστες της περιοχής...»!!!


Τέτοιο εξουσιαστικό, δουλικό παραλήρημα, αλλά και Ομολογία, δύσκολα συναντά κανείς:
α). Ανοικτό λιβάνισμα στις «ανώτατες πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές»!!!!!!!
β). Οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα, μετατράπηκαν σε «συμμορίες», σε «φασιστικές ομάδες που αυτοαποκαλούνται κάτοικοι»!!!

Κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα είναι όλος αυτός ο κολωνακιώτικος καθεστωτικός θίασος που έκανε κατάληψη της περιοχής με τα ΜΑΤ και άλωσε την Ορθόδοξη Εκκλησία.!!!!
Η συντριπτική πλειοψηφία της περιοχής, αλλά και ΟΛΗΣ της Ελλάδας, που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ κατηγορηματικά (με την ιστορική ΑΠΟΧΗ) τα καθεστωτικά κόμματα ή καταψήφισαν (όσοι πήγαν να ψηφίσουν) ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ και ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ τα κόμματα της «αριστεράς και της προόδου», είναι «φασιστικές ομάδες» που «αυτοαποκαλούνται κάτοικοι» ή «αυτοαποκαλούνται» ελληνικός λαός…
Τέτοια ξετσίπωτη και εμετική παραποίηση της πραγματικότητας και τόσο γλοιώδη δουλικότητα στους εξουσιαστές…
γ). Αλλά ο ΣΥΝ και τα λοιπά νεφελώματα του «αντιρατσισμού» ξαφνικά μετατράπηκαν και σε υποστηρικτές της εκκλησιαστικής εξουσίας!!!
Το Ιησουιτικό αξίωμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» αποτελεί το σήμα κατατεθέν κάθε απατεώνα και ιδιαίτερα της καλοαναθρεμμένης «αριστεράς» πολυτελείας.
Όταν άνθρωποι της Εκκλησίας αντιστέκονται εναντίον του καθεστώτος και των συμφορών που επιβάλει στον ελληνικό λαό, όταν στηλιτεύουν και αγωνίζονται εναντίον των δικτατορικών αλυσίδων που μας «φοράει» η Νέα Τάξη, εναντίον του εφιάλτη της Κάρτας του Πολίτη, τότε η Εκκλησία και το Ορθόδοξη φρόνημα των Ελλήνων γίνεται «σκοταδισμός», «Μεσαίωνας», «φασιστική απειλή»!!!!
Όταν, όμως, η Εκκλησιαστική εξουσία ευθυγραμμίζεται πλήρως με το καθεστώς, τότε αυτόματα, επαινείται γοερά και με λαμπρούς «αριστερούς» ύμνους.
Το λαμπρακιστάν, οι θεσμικές κολώνες του καθεστώτος, τα ΜΜΕ, ο («πρασινορόζ») Ιερώνυμος και βεβαίως, βεβαίως, οι στρατιές των κρανοφόρων ροπαλοφόρων μπράβων του καθεστώτος, όλη αυτή η «λεπρή» καθεστωτική καμαρίλα είναι η «πρόοδος», ο «πολιτισμός» και το εκλεκτό «πνεύμα»…
Ο λαός είναι το «σκύβαλο», ο «σκοταδιστής» και ο «φασίστας», ο «συμμορίτης», ο «αχάριστος», που βγάζει γλώσσα στους «εκλεκτούς» των καθεστωτικών συμμοριών.

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Τα παραπάνω είναι Απο το Ακροαριστερό forum το Ρεσάλτο!!!!!!!!!!!

No comments






1 σχόλιο:

ria είπε...

Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία.
Με αγάπη και κατανόηση.
Με υπομονή και επιμονή.
Μα πάνω απ’ όλα με ανθρωπιά.

Χαρούμενο το 2011!!!