Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Απάτη της Κυβέρνησης και των ΜΜΕ ηταν το Παραμύθι με 1.00.000 Δημοσίους Υπαλλήλους !!! 400 χιλιάδες και 175 χιλιάδες οι Ένστολοι είναι η Απογραφή...

Τι έχει να μας πει ο Φoν ΦούΦουτος Αντιπρόεδρος ; o Fon kolotoumpas;
Τι έχει να μας πει ο Φον Φουφουτος Υπουργός Οικονομίας ;Fon paparian
;

O μύθος καταρρέει με χάρη.

Έλεγαν για πάνω από 1.000.000 Δημοσίους Υπαλλήλους ..

Δανείζομαι μέρος απο την Ανάρτηση του citypress-gr
Τα τελευταία χρόνια, αλλά με ιδιαίτερη ένταση τους τελευταίους μήνες, το Δημόσιο και οι απασχολούμενοι σ' αυτό αποτέλεσαν τον πιο εύκολο στόχο, τον αποδιοπομπαίο τράγο της ελληνικής εκδοχής της κρίσης. Κατά καιρούς ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα τερατολογικά σχετικά με τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων. Όσους νόμιζε ο καθένας ότι χρειαζόταν για να τρομάξει το ακροατήριό του. Το ένα εκατομμύριο πάντως θεωρείτο πέραν πάσης αμφιβολίας. “Είμαστε σοβιετία, χώρα δημοσίων υπαλλήλων” απελπίζονταν οι ρήτορες.
Φυσικά τα επίσημα στοιχεία του Προϋπολογισμού ήταν γνωστά και σαφή: Οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι 400 χιλιάδες και 175 χιλιάδες οι ένστολοι.
Η απογραφή για κάποιον περίεργο λόγο θεωρήθηκε πιο έγκυρος και καινοτόμος τρόπος. Τελικά “το πάσης φύσεως προσωπικό της Δημόσιας Διοίκησης” φτάνει τις......750 χιλιάδες συμπεριλαμβανομένων και των συμβασιούχων, και των ωρομισθίων, και των εποχικών, τους οποίους συμπεριέλαβε στην απογραφή η κυβέρνηση για να φουσκώσει το νούμερο. Απογράφηκαν ακόμα και αυτοί που οι συμβάσεις τους λήγουν την ερχόμενη εβδομάδα.
Δώστε ρε Κλέφτες πίσω τον 13ο Μισθό και τα Δώρα Αδείας .....
Φτου σας ρε Λαμόγια.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: