Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Δημήτριος Γιουβαρλάκης ο Κατά Κόσμων Καμπουράκης !!!!


Σήμερα το μεγάλο «ραντεβού» στην Αθήνα των συμβασιούχων προγραμμάτων stage απ’ όλους τους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Οι συμβασιούχοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 11 το πρωί και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή, όπου αναμένεται να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στα κόμματα.

Τα αιτήματα των συμβασιούχων είναι:

Αναγνώριση των συνεχών και αδιάλειπτων συμβάσεών τους ως συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και όχι ως «μαθητεία».

* Ασφαλιστική κάλυψη από την αρχή της πρόσληψής μας στον ΟΑΕΔ, με παράλληλη μισθολογική και βαθμολογική εξομοίωση με το μόνιμο – τακτικό προσωπικό που εργάζεται με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.
* Διατήρηση της προσαύξησης κατά 50% σε όλους όσους έχουν εμπειρία συναφή με το αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων σε περίπτωση έκδοσης προκήρυξης μέσω ΑΣΕΠ.


Αλλά σήμερα στο Mega o Γιουβαρλάκης ωρυόμενος ζητούσε απο τα παιδία να πούνε την αλήθεια, οτι αν πέρασαν η όχι από το γραφείο βουλευτή δηλαδή τους ζητούσε να ομολογήσουν οτι πήγαν με ρουσφέτι στα stage. 
Ρε Πληθωρικέ Κεφτέ πόσα Κιλα Μαλάκας μπορεί να είσαι;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟ-ΔΕΚΑΝΙΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ??? ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΆΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΑ.
SO SIMPLE