Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Τον Ηπιαν οι Κουκουλοφόροι......

Η σημερινή νύχτα ήταν κόλαφος για τους «γνωστούς-αγνώστους» οι οποίοι γνώρισαν το «χέρι» του λαού. Ξυλοκοπήθηκαν σε πάρα πολλές περιπτώσεις, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε όλες τις μεγάλες πόλεις που δημιούργησαν επεισόδια.
Η «στρατηγική ομάδα» των κουκουλοφόρων μπροστά στον κίνδυνο του εξευτελισμού θα επιχειρήσει να κινηθεί διαφορετικά. Θα γίνει προσπάθεια.............

μίας μεγάλης ολομέτωπης σύγκρουσης στην Αθήνα και ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει τους πυρήνες των «αναρχικών» στην περιφέρεια, όπου ήδη έχει στείλει τους εντεταλμένους της. Ήδη συγκεντρώνουν πληροφορίες για διάφορες διαδρομές εντός των Αθηνών, μέσω του Indymedia, από όπου διάφοροι «προκεχωρημένοι πληροφοριοδότες» ενημερώνουν διαρκώς το «στρατηγείο».

Η μεταφορά της σύγκρουσης στην επαρχία είναι δίκοπο μαχαίρι, αλλά ελπίζουν οι «στρατηγοί» πως έτσι θα αποφύγουν τον διασυρμό και τον πλήρη εξευτελισμό του «κινήματός» τους. Δεν γνωρίζουν τις ακριβείς συνθήκες στις διάφορες επαρχιακές πόλεις, αλλά συγκλίνουν σε «χτυπήματα» μικρών πόλεων (όπως η Κοζάνη) όπου έχουν αρχίσει και συρρέουν «μυστήριες φάτσες» (σύμφωνα με ξενοδόχους) που εκτός από άγνωστοι δείχνουν να είναι και υπό την επήρεια ελαφρών ναρκωτικών ουσιών.
Άγνωστο παραμένει εάν θα μπορέσουν να ενεργοποιήσουν με αρκετή δυναμικότητα τα μέλη τους στην Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης, που έδειξαν πως δεν έχουν ιδιαίτερη δυναμική και πέρα από τις πρώτες ώρες (στις οποίες εκμεταλλεύτηκαν το στοιχείο του αιφνιδιασμού) δεν έδειξαν να μπορούν να σταθούν στο «ύψος» τους. Διόλου απίθανο όμως να χρησιμοποιηθούν και οι «ανάξιοι» προκειμένου να απασχολήσουν δυνάμεις της αστυνομίας(ΜΑΤ) για να μην μπορούν να μετακινηθούν προς υποστήριξη άλλων αστυνομικών διευθύνσεων της Βόρειας Ελλάδας.
Η περίπτωση της Ξάνθης και της Κομοτηνής είναι ένα δίλημμα για τους στρατηγούς και μάλλον θα κλίνουν περισσότερο στην Κομοτηνή, που έδειξε περισσότερη δυναμική. Ο γνωστός Τσακαλίας, εξάλλου, είναι από εχθές (τουλάχιστον) στην περιοχή (αν και συνοδεύεται από δύο άντρες της ασφάλειας συνεχώς!!!) και μάλλον έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες (μόνο με την παρουσία του;) στους πυρήνες των «κουκουλοφόρων αναρχικών» που για πρώτη φορά έδειξαν τέτοια ένταση στις «διαδηλώσεις» τους, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να επιτεθούν με μολότοφ στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης (ποτέ στην Ξάνθη δεν είχαν γίνει επεισόδια σε πορείες)!!!
Στην τελευταία τους αυτή κίνηση οι «στρατηγοί» στηρίζουν την μελλοντική τους συνέχεια και ύπαρξη και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ικανοποιήσουν το «κέντρο» των Εξαρχείων, αλλά και τους χρηματοδότες αριστερούς με δεξιές τσέπες…
Να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως ο γνωστός "μερακλής του μαύρου" Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως "η κατάσταση θα αγριέψει" και προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των "πολεμιστών κουκουλοφόρων" λέγοντας πως το 1821 ήταν οι αγωνιστές και σήμερα είναι οι κουκουλοφόροι" (είναι γνωστό πως το μαύρο καταστρέφει εγκεφαλικά κύτταρα, αλλά αυτό και μόνο αποδεικνύει την πίεση που δέχονται οι "στρατηγοί" και χρησιμοποιούν πλέον ακόμη και "εγκεφαλικά νεκρούς" για να στυλώσουν την πεσμένη ψυχολογία που είναι διάχυτη στις τάξεις του "στρατού των κουκουλοφόρων").

Μία πολύ καλή επισήμανση από τον  kostasxan  κκκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: